joi, 20 iulie 2017

De la caldura (II) - adevarul

Adevarul deranjeaza! Atat de mult incat postarea de ieri a fost raportata pe Facebook. Multumesc pentru actiune! Asta inseamna ca pagina are vizitatori. Este un indemn pentru a continua si avand in vedere ca "povestea" relateaza un fapt real, ca a fost redactata in cuvinte necenzurabile, nu am de ce sa ma rusinez. Poate ca sunt demodat si apreciez oamenii cu bun simt, stiu sa apreciez si sa-mi exprim respectul, dar nu sunt idiot. Asa ca voi demasca intotdeauna prostia, marlania si hotia. 

Aduc la cunostinta cititorilor ca libertate de exprimare este garantata de Consitutia Romaniei in Art. 30 - Libertatea de exprimare:
(1) Libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare in public, sunt inviolabile.
(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Si ar mai fi ceva de zis... Navigarea pe internet nu face pe nimeni invizibil, chiar daca se "ascunde" sub un pseudonim. Site-uri de specialitate monitorizeaza orice interactiune intre paginile web si vizitatori. Orice dispozitiv de navigare pe internet (telefon, tableta, calculator) primeste in momentul conectarii o adresa IP (unica in lume). Asa ca... atentie!

Cu rugamintea sa adaugati un comentariu argumentat si decent... sa auzim de bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumim!