T&C

Bun venit pe site-ul Lungesti!1. Termeni

1.1 Site: https://lungesti.blogspot.com/
1.2 Administrator: persoana care admninistreaza site-ul
1.3 Vizitator: persoana care viziteaza site-ul
1.4 Comentator: persoana care posteaza un comentariu
1.5 Comentariu: mesaj text care apare sub articole (poate contine link-uri utile; nu sunt permise reclamele!)


2. Conditii

2.1 Informatiile puse la dispozitie va sunt oferite fara nicio garantie. Ele provin din activitatea administratorului, a colaboratorilor sau sunt informatii publice de pe alte site-uri. Doar o parte din ele au fost verificate. Administratorul si cei care comenteaza/adauga informatii (link-uri, fisiere) nu sunt raspunzatori pentru eventualele pierderi suferite!
2.2 Sunt interzise comentariile care contin mesaje jicnitoare, calomnioase, xenofobe, rasiste, religioase, politice, care ating demnitatea umana, amenintari, reclame la produse interzise de legislatia in vigoare.
2.3 Administratorul va veghea la respectarea regulilor dar nu garanteaza ca intotdeauna va putea inlatura de pe site in timp util comentariile sau expresiile interzise.
2.4 In caz de incalcarea legislatiei in vigoare, Administratorul va colabora cu autoritatile pentru tragerea la raspundere a vinovatilor.
2.5 Administratorul isi rezerva dreptul de a schimba oricand Termenii si conditiile de acces ale site-ului, fara un anunt prealabil.
2.6 Drept de proprietate:
- reproducerea partiala este permisa doar cu precizarea sursei, https://lungesti.blogspot.com/;
- reproducerea integrala este permisa doar cu acordul scris al administratorului, care poate fi contactat la adresa de la aceasta pagina.


Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii va rog sa parasiti acest site!