sâmbătă, 21 mai 2011

Halta Lungeşti

Incepand de luni, 23 mai 2011, visul bunicilor nostri s-a implinit. Va fi operationala Halta Lungesti. Un punct de oprire pentru trenurile personale care circula intre Barlad si Galati. Este localizata la est de trecerea peste calea ferata, de la fostul CAP.
Asa arata astazi, 21 mai 2011, "Gara" Lungesti:

6 comentarii:

  1. Cand am vazut din intamplare satul meu natal in care am copilarit mi-a fost imposibil sa nu vars o lacrima de pioasa amintire ce ma leaga de copilarie care am trait-o pana la aproape 15 ani; cu toate ca oriunde s-ar duce omul si i-ar fi bine, este imposibil sa nu-si aduca aminte de locul unde a zis pentru prima data "MAMA", de locul unde sunt inmormantati cei dragi si alte amintiri, dar poate nu toata lumea are posibilitatea de a vedea sau afla acest blog; Mi de multumiri domnule Rusu, dumneavoastra si celor dragi ca ne amintiti de copilarie, tineti-o tot asa, Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru aprecieri.
    Astfel de mesaje imi dau putere sa merg mai departe. Inteleg ca stradania mea nu este in zadar.
    Luati, va rog, in calcul si cele spuse la aceasta pagina:
    http://lungesti.blogspot.com/p/scrie-pe-blog.html
    Sa auzim de bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua; Domnule Constantin Rusu, si sotiei si fetitei dumneavoastra: Nu ne-am mai auzit de mult, macar prin acest blog va doresc multa sanatate, craciun fericit, sa va traiasca cei dragi si sa auzim de bine, multa bucurie tuturor, sa speram in mai bine!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sarut-mana! Multumim pentru urari. In iarna asta suntem mai multi. ;-) Am intrat in clubul bunicilor...
    Sanatate multa, liniste si... Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumiri cu intarziere, va doresc multa sanatate, bucurii indeplinirea tuturor dorintelor, sa va traiasca cei dragi,,,

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua familiei Rusu; dumneavoastra si doamnei dar mai ales sa va traiasca copiii si nepotii, sarbatori fericite de "Sfintele Pasti."

    RăspundețiȘtergere

Multumim!